Montana Lisianthus is vanaf heden officieel aangesloten bij Decorum. Decorum is zeer blij Montana Lisianthus als nieuw lid binnen de corporatie te verwelkomen. Hiermee breidt Decorum haar assortiment uit met de lisianthus.

Montana Lisianthus is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het telen van de lisianthus. Op de kwekerij van 4 hectare, gevestigd in Poeldijk, kweken Frank en Corine van Holst jaarrond een bijzonder groot assortiment, met onder andere de speciale soorten Fleur Elise, Rosanne, Alissa en de recent geïntroduceerde Lisianthus Botanic. Mono Lisi is een uniek concept van de kweker, waarbij alleen de bloem van de lisianthus wordt aangeboden.

Vanwege de focus op hoogwaardige kwaliteit, innovatie en vernieuwing bleken Montana Lisianthus en Decorum een goede match te zijn. Dagelijks houdt Montana Lisianthus zich samen met de veredelaar bezig om bijzondere soorten in een vroeg stadium te ontdekken en door te ontwikkelen. Decorum voorzitter John Grootscholten: “We zijn trots dat Montana Lisianthus na diverse goede gesprekken voor Decorum kiest. Decorum staat voor een breed assortiment van top kwaliteit bloemen en planten. Montana Lisianthus is hierin een zeer waardevolle toevoeging.” Vanaf mei 2018 start Montana Lisianthus onder het Decorum label.

Decorum bundelt de kracht van tientallen planten- en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. Onze kwekers zijn zorgvuldig geselecteerd, met één doel: een breed assortiment planten en bloemen onder één merk.

decorum montana lisianthus